大连材料馆

•PROJECT : 大连材料馆

•TYPE : 室内、展馆

•CLIENT :SEIR 赛瑞研究

•TEAM : 左颂玟 李海 覃青

DaLian materials pavilion is a project in Liao ning province designed and constructed in 2019. The pavilion is mainly used for the display of new materials and the reception of customers. As we expected, the final effect presents many highlights

大连材料馆是2019年设计施工落地的一个外省项目
该展馆主要用于新型材料的展示和客户的接待
如我们期待的那样
最终的效果呈现了许多的亮点

RENDING 效果表达

The particularity of this project lies in that there are two independent Spaces that need to be combined into one to be used as a whole space, so the moving line is the first consideration of the whole project
该项目的特殊性在于有两个独立的空间需要用合二为一,作为一个整体空间进行使用,因此整个项目以动线为先进行考虑

SCENERY 实景

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: