江夏华夏影院

  • PROJECT : 江夏华夏影院
  • LOCATION : 湖北省武汉市 江夏华夏
  • TYPE : Interior, Cinema
  • SIZE : Interior : 5453m2
  • CLIENT :
  • TEAM: 万乘 彭湾 覃青 滕瑞 刘彦君 秦雪珍 王雨润 李欣 周伟 李小康 吴绍强 左颂玟 李海

Design Light

The concept uses light

Entrance Spaces

The entrance is curved

Ticket Counter

The ticket counter follows the logic of the cinema, first getting your ticket, then gets to your drinks

Lift Entrance

The entrance to lift follows the geometry of the roof in the interior of the cinema.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: