南国大家装

  • PROJECT : 南国大家装
  • LOCATION : 湖北省武汉市硚口区长升路2号西
  • TYPE : Interior, Office
  • SIZE : Architecture : 75,085m2 / Interior : 5453m2
  • CLIENT : 南国置业股份有限公司

Design Intension

The material mall is a retail shopping experience for home renovation. Its a well known place for interior material, the whole urban planning consist of several buildings each with its specific area of material.

However the market for material mall is sinking as deveopler and government offers the renovated

Entrance spaces

We design

WALKWAY and CORRIDOR

The Second level entrance is a changing landscape on the roof lightings.

Atrium Space Design

The central forum

Circular Theater

The circulation

Handrail

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: